Schilderen op nummer wordt ook wel Paint by number genoemd. Dit zal vast veel herinneringen oproepen van toen je klein was, maar schilderen op nummer is ook voor volwassenen! Is jouw vriend of vriendin of een familielid creatief? Dan is dit een leuk cadeau om te geven! Of dit nu je eigen kunstwerk is of een geheel nieuw pakket. In dit blogartikel lees je alles over waarom dit leuk is om cadeau te geven!
Meer lezen

HobbyMania heeft eindelijk de Webwinkelkeur aangevraagd om meer vertrouwen bij jullie te creëren en voor nog meer voordelen. Deze lees je in dit artikel!  

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van HobbyMania onderstreept.

Meer lezen

Wil je beginnen met schilderen op nummer of wil je jouw hobby weer vaker gaan oppakken? We vertellen je waarom dit goed is voor je gezondheid!
Meer lezen

Heb je je prachtige schilderen op nummer schilderij af en heb je verf over? Dan is het zonde om het weg te gooien, je kunt er namelijk zoveel mee doen. 

Sluit de verfbakjes altijd goed af, op die manier blijft de verf extra lang goed en bruikbaar!

Lees in dit artikel hoe je jouw overgebleven verf kunt benutten.

Meer lezen

Wil jij jouw skills en techniek in schilderen op nummer verbeteren? Super, dan hebben wij een aantal tips voor je!

Of je nu een beginner bent of al bekend met met schilderen op nummer, deze tips en tricks zullen je wellicht helpen.

Meer lezen

Je hoort het wellicht steeds vaker om je heen 'schilderen op nummer'. Misschien ben je er al bekend mee maar misschien is dit compleet nieuw voor jou. Daarom leggen wij graag uit wat schilderen op nummer is en wat voor voordelen het heeft.
Meer lezen